Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla flickan samlar på stenar

Runda och lena som har formats av vattnets smekande kraft under årtionden
Hårda och kantiga som brutalt har slitits loss ifrån berget
Stora som små
Färggranna som fula
Hon bara älskar sina stenar
Stenar som helar henne
Stenar som får henne att känna sig levande eftersom hon lever i nuet
Här och nu
Så att hitta fina och fula stenar ifrån tidernas begynnelse
tycker hon är alltid lika kul

Den lilla flickan samlar på stenar …..

Ken Cassel
18/11-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-19 14:32



Bookmark and Share


  anita VIP
Helt underbar dikt. Mycket känsla och mycket bra skriven .applåder
2008-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel