Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökte efter kärlek


Jag sökte efter något stort,
något som kallas för kärlek.
Försökte att inte bli sårad,
Försökte undvika all svek.

Det var inte dig jag sökte efter,
det var inte dig jag ville ha.
Så vad fick dig att komma in i mitt liv,
och mitt hjärta bara ta?




Fri vers av Michmich
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-20 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michmich
Michmich