Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här är jag älskling


Kom och ta mig

Krama om mig

Visa mig vad du kan

Visa mig att jag är din man

Den som ska uppfylla alla dina drömmar

Den som ska ta dig till paradisets land där det är du och jag

som kastar lite sand på varann

med ett varsitt skinande leende

på en vackert öde vit strand

Så älsklingen min

Här är jag

Kom och ta mig

Ken Cassel
20/11-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-20 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel