Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om...



Tänk om man fick känna kärlek igen,

vad lycklig jag skulle bli



Tänk om man fann en man som accepterar mig för den jag är,

vad lycklig jag skulle bli



Tänk om jag vann en massa pengar,

undrar om man hade varit lycklig då



Tänk om man skulle göra sig en god kopp te,

vad mysigt det skulle va

sitta här upp krupen i soffan och strö titta på tv,

och dricka sitt rykande heta te...






Övriga genrer av *Yezze*
Läst 333 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-20 20:42



Bookmark and Share


  Svartsilver
Du är så underbar och fin vännen!
Men du är så stark i din utstrålning.....ja du är en riktig jordkvinna
och den man som får äran att leva med dig, han kommer vara en riktigt lycklig man!
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

*Yezze*
*Yezze*