Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stjärna föll just och ett barn stängde sina ögon och knäppte sina händer

Jag vill se
in i
dina ögon ärligt

Ärligt talat

vill
jag
även
skaka om dina
vulkaner
uppfylla
alla dina
stjärnfallsönskningar
med lava händer

Ärligt talat

vill jag inte
tala
mer
med
dig
bara
ordlöst
falla in i alla dina
känslolabyrinter
och stanna
där
för evigt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 610 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2008-11-20 21:51



Bookmark and Share


    Soluno
Mycket fin känsla i den här.
2009-07-07

  glasblåsarblå
oj så vackert =)
<3 en riktig skatt!
2009-04-17

  HerrGlad
titeln var så fin.
och resten var nästan finare.
2009-04-17

  Carola Zettergren
Himmelska makter så vackert skaldat!!!Applåder o bokmärke!Grattis till stjärnan!!!
2009-04-17

  Tove Meyer VIP
suck...gud så vackert...*tappar andan*
2009-04-17

  Elaine.S VIP
Wow!! vilken känsla dina ord bjuder på, underbart!!
2009-04-17

    Bodil Sandberg
Vackraste poesi Ola!
2009-04-17

    sunnanvind
Underbart! Stor applåd!
2009-02-08

  zinna
falla in i alla dina
känslolabyrinter
och stanna
där
för evigt....

Härligt, varmt, vackert...
Ja jag vill falla....

Applåd från mej
2008-11-22

  Måna N. Berger
Dit där inga ord behövs...
2008-11-22

  Svartsilver
underbart skrivet! Vilka känslor du levererar.
2008-11-22

  dalida_bl
Fint! Jag gillar samma tystnaden....

"bara
ordlöst
falla in i alla dina
känslolabyrinter
och stanna
där
för evigt "
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan