Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blått

 

Dagar av färger

Silar genom gråhetens hinna

Viskar skogsdungars fåglar

 

Vilar i värmande närhet

Vithet förvandlas till liv

Guldet blir myrra

 

Sagans figurer ska samlas

Ger oss gemenskap

Från långliga tider

 

Vår sanning kan

Aldrig bli deras




Fri vers av madigan
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-20 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan