Med mina trötta ögon" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med mina trötta ögon


Skal

 

Nätter som samlas

I vågors blanka stillhet

Månen simmar i ljus

 

Vilar på strand bland

Snäckors vita skal

Sjöstjärnors tysta undran

 

Morgon skall komma

I rött med sitt guld

Osjungna sånger bli hörda

Stegen mot okända mål

 




Fri vers av madigan
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-21 00:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den sista versen är oerhört stark, tycker jag.
Fylld av skönhet och hopp.
2008-11-21
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan