Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan

Hudlösa kranium skallrar
tyst
Tyger andas i vinddrag

Fönster genomborrade av ljus
Målar väggar religiösa

Fingertoppar krampar
i rädsla för sista beröring

Sista sucken nu

Tomhet








Fri vers av Kapten M.
Läst 327 gånger
Publicerad 2005-08-13 18:27



Bookmark and Share


  Fredric
ja, tomhetet i kranium.. Det är tomt.. Ack så tomt.. Bra
2005-09-06

  Janjohan
Hudlösa kranium! Vilken formuleringskonst, kärnfullt och otäckt! Skönt!
2005-08-14

    ej medlem längre
Den här måste jag läsa om några gånger innna det fastnade, starkt och tungt skrivet.
2005-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Kapten M.
Kapten M.