Saga för de som läser mellan raderna.... " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saga för de som läser mellan raderna.... 


Tomhet

 

Jag bor bland troll

Som tror att de är männskor

De pysslar med rabatter

Håller snikna hov

 

Slåss om gråa mossor

Ordens grodor smiter ut

De puttar över kanten

Alla utan svans

 

De latar sig ordentligt

Bland sina köpta slavar

Väger ord på vågen

Gömmer grodorna i skogen

Med svansarna  i kläm

 




Fri vers av madigan
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-22 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan