Harsyra Trattkantareller Smörblommor Grönt Gräs och

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harsyra Trattkantareller Smörblommor Grönt Gräs och




Mossa

 

Vi sprang bort från den

Grönskande skogsgläntan

Genom det höga gräset

Som fick oss att sakta av

 

Rädda var vi för något

Du hann före jag kom efter

Tappade min nya vita sko

Vågade inte stanna för att

Försöka hitta den

 

Vägen med bilar som åkte förbi

Skymtade där borta vid stängslet

Skynda dig skrek du flåsande

Skynda dig Skynda dig!

Jag sprang det fortaste som gick

När man skurit foten på en vass sten




Övriga genrer av madigan
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-22 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan