Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåshud på hjärnan


Den dagen då tiden står stilla
då det tidlöst vackra fallerar i små fragment
då varje andetag slutar andas

och varje fragment lägger sig i din handflata
där de kan betraktas utanför livets brus

vilt levande statiska organismer
som leker lekar..penseldrag från en levande kanvas
kommer ge gåshud på din hjärna

då kommer det vackra i det fula att uppenbaras
och det ligger inte längre i betraktarens öga

it's the pure in the unpure...

och du kommer våga leva...




Fri vers av kaffesump
Läst 384 gånger
Publicerad 2008-11-23 20:52



Bookmark and Share


    GaiaKaja
som att våga dö för att verkligen leva...skört och finstämmigt. verkligen sårbart nära.
2008-11-23
  > Nästa text
< Föregående

kaffesump
kaffesump