Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur ofta ser du en bög tupp?

hur ofta hör du fladdermössen?
hur ofta känner du på molnen?
hur ofta smakar du på eld?
hur ofta luktar du på vatten?
hur ofta saknar du mig?




Fri vers av fönster
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-24 21:14



Bookmark and Share


  Svartsilver
verklien bra-!
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

fönster
fönster