Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jävla skitfrustrationsbajs som inte kan lämna mig ifred..ambivalens bullshit...


ingen annan kan ändra på dig...

Vad gör du nu?
dricker du fortfarande varje helg?
krossar du någon annans hjärta
med din osäkerhet?
är det någon annans jacka du sliter sönder?

Ligger någon i mörkret och gråter
bredvid dig som osar sprit och cigaretter?
hoppas hon också att du ska förstå när du nyktrat till?
kommer hon också bli besviken?

Vad gör du nu?
dricker du fortfarande varje helg?
är du fortfarande arg när du kommer hem?
är det någon annan som aldrig duger
som aldrig blir sedd?

Ligger någon i mörkret och gråter
bredvid dig som är förblindad av självömkan?

Vad gör du nu?
ser du hon som gråter i mörkret?


..............................................eller är du fortfarande vilsen?






Fri vers av kaffesump
Läst 327 gånger
Publicerad 2008-11-24 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kaffesump
kaffesump