Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krigszon Nr 2



Dödsklockan ringer med fågelsången

Älska mig för den jag är

Var god svälj
Hela stycket utan att tugga

Glatt skrattar galleriet

Millioner vittnen ser
I oråd åt olika håll

Vem vinner nästa gång

Klonade står vi i avund
Färdigprogrammerade och inåtvända

Svarslös förför bödeln

Vart tog allt vägen




Fri vers av Jesper Kling
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-24 21:36



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Avprogrammerade Och Utåtvända
2008-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan