Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krigszon Nr 4



Graven kan inte bli djupare
Hur mycket vi än gräver
Sjunker vi bara längre ner

Världen tycks nått sitt slut
Och även om vi försöker
Kommer vi aldrig komma hem

Men vi ser igenom det
Ökar stadigt vår decibel
Gräver monotomt vidare




Fri vers av Jesper Kling
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-24 21:37



Bookmark and Share


    deb8
Jag undrar om han nedanför försöker ta pissen eller bara vara rolig?!
Denna texten speglar samhället och känns så aktuell, Som en stor parodi på oss själva det här. Gillar slutet..
2008-12-02

  Dr Jimmy Johansson The 777
"Monotomt"..................ett nytt ord skapat av Mr Jesper Kling
2008-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan