Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår


Ändlösa nätter
urholkar dagens pulpa

Drömmen ljudar sanning
Men vågar jag tro?

Mörka frekvenser lindar
i gryningens spann

Dimman fryser.
Tinar

Natt..

- Adjö.





Fri vers av Kapten M.
Läst 296 gånger
Publicerad 2005-08-14 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kapten M.
Kapten M.