Pinjefrön växer alla i nutid " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pinjefrön växer alla i nutid 


Opassande

 

Allt var så nytt

Vindens eviga lockrop

Snökristallernas smältande

Jordens hårda yta

 

Kvällshimlen på utsatt tid

Dina blå ögon

Alla opassande pusselbitar

Den trasiga rockfickan

Hel i går

 

Dina armar

Alla maskinstickade yllehalsdukar

Utlagda i skyltfönstren

Skratten som befriade

De som skulle komma

Efter oss som gick före

 




Fri vers av madigan
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-24 23:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Detta är sant djupsinne och inlevelse.
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan