Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lagligt övervåld

 

 

Att sparka på dem som redan ligger

 

= Försäkringskassan




Övriga genrer av ***Wicke***
Läst 395 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-25 12:00



Bookmark and Share


  tom boreland
eller fiskerikontrollen
2008-11-26

  ***Wicke***
Ja det kanske. Men sedan finns det något som heter hyffs och uppträdande, men vad jag förstår så vet de inte vad det är för något. för om man ifrågasätter så lägger de på luren,gör allt för att slippa undan. man kan ju undra vad de har för utbildning?kanske är de sådana som får orgasm av att jävlas med folk...
2008-11-25

  Mats Henricson
FÖRSÄKRINGSKASSAN, ja, men det är inte riktigt så enkelt, de, som jobbar där har, egentligen, INGET VAL, de jobbar på ORDER från POLITIKERNA, det är den REGERING vi har, just nu, som BÄR HUVUDANSVARET för hur våra försäkringskassor ska arbeta .....
2008-11-25
  > Nästa text
< Föregående

***Wicke***
***Wicke***