Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och du är förslavad...


(and she shall be free....)


små pisshål
monetära samhällsbullshit

små fack....

34000 stupar

68000 barnahänder

.....varje dag.....

(för att du ska ha......)


små PISSHÅL....


(and she shall be free)











Fri vers av kaffesump
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-25 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kaffesump
kaffesump