Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtiden

Vart livet föds och var det tar fart
en vägledning eller ett spårigt spår på villande vägar
Livets tunga steg så lyftande lätt från avgrunden
den mark du vandrar med lyssnande steg

Den plattformen som jag stillaståendes besteg
med sinne och själ, precis nu

Andas in och ut och inbillningen blir till ett positivt svar
här står jag kvar, slutar leta efter flera svar
beskrivningar på saker och ting
jag finner allting...

Men en önskan finns
att det jag ser i en framtid
så viss i mina illusioner och drömmar
skall öppna sina sinnen
och ge mig ett litet försprång
på vad jag skall göra i min framtid
ge mig ett tecken så jag vet vad jag vill
och var jag skall börja?!




Fri vers av Malin Johansson
Läst 449 gånger
Publicerad 2005-08-14 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.