Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försök att se

Försök att se att jag vill hjälpa. Det vill vi alla..

Men kanske, kanske tappar vi modet då ni säger
att ingen bryr sig, att det inte finns någon som lyssnar.

Vi finns här för er.. Så som vi vill att ni ska finnas för oss,
när vi behöver en tröstande famn.

Säg aldrig att ingen bryr sig. Folk bryr sig mer än ni anar..
Men det käns tungt att höra att ni tycker att ingen finns.
När vi alltid säger att ni får komma till oss..

Gör inte så. Öppna era ögon, och släpp oss inpå..




Fri vers av RebeckaNilsson
Läst 417 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-14 17:40



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
fina tankar fina känslor och ord..omtänksamt.Sänder en kram till dig!
2005-08-14
  > Nästa text
< Föregående

RebeckaNilsson
RebeckaNilsson