Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration från Dumblaws


Helt lagligt, nr 3

I Wyoming får man inte ta kort på en kanin mellan januari och april
utan tillstånd.

förstår ej detta
kaniners vårkänslor finns
hela året om

----------------------------------------

I Massachusettes är det ej tillåtet att ha en gorilla i baksätet på någon bil.

framsätet duger
annars tvingas gorillor
åka kollektivt

----------------------------------------

I Tennesse får man inte fånga fisk med lasso.

skönt man gör skillnad
på fiskar och kreatur
fast bägge har ben

---------------------------------------

På Rhode Island är det inte tillåtet att bita av någon annans ben.

oro lämnas här
andra kroppsdelar skyddas
ej utav lagen

--------------------------------------

I Minnesota är det olagligt att sova naken.

utan tråd på kroppen
man bör sig vaken hålla
undrar - vem kollar...












































Övriga genrer av Maria Malm
Läst 428 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-11-26 15:04



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
*S*
Kanske lagsanering behövs?
2008-12-03

  Michaela Dutius
Underbar satir över galna lagar
2008-11-29

  lodjuret/seglare VIP
bokmärker, lagen är inte vettig någonstans, även om den varit det så är det ju ändå människor som skriver lagarna och det vet man ju hur sådana är
2008-11-28

  lolly
haha. klockren text och underhållande läsning.
kan inte låta bli att häpnas över hur dumma grejer folk kan komma på.

bra, verkligen. applåder.
2008-11-26

  Mats Henricson
United States of America - Mad Laws can reach ye !
2008-11-26

  Blåbäret
så underbart tolkat och tack att du delat med dig...skrattar gott
2008-11-26

    Scribble
Jätte roligt, tack för en god skratt!

Spotted in a Safari Park in the USA:
Elephants please stay in your cars!
2008-11-26

  Rosmarin
din gorillatext var nog höjdpunkten! Där kunde jag inte hålla mig för skratt.

men varifrån får du alla dessa konstiga lagar? vadå inte få ta kort på kaniner mellan januari och april? osv...
2008-11-26

    miramari
Många konstiga lagar finns det. Du väver ihop dem på ett bra och roligt sätt med dina funderingar. :-)
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm