Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi möts




När vi möts

pratar vi

om vädret, finanskrisen

och matpriserna

men sällan

om vilka vi är

och när du går


läser jag

min längtan i dina ögon




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 281 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-11-26 09:14



Bookmark and Share


  Laijza
Aj, vilka daglia missar man gör.
2008-11-26

  Maria Zena Viklund
vackert skildrat, applåder!
2008-11-26

    Maria Malm
Man pratar om det vardagliga, fast man kanske längtar efter att prata om något helt annat..
2008-11-26

    Ken Cassel
Självklart så längtar jag tills nästa gång som jag får titta in i dina sköna och mystiska ögon
Vad försigår där inne egentligen
Henne måste jag få lära känna lite bättre

Kramar

:))
2008-11-26

  Night Soul Woman
Så poetiskt skrivet!
"och när du går


läser jag

min längtan i dina ögon"

Bravo! Fint skrivet, tankeväckande:)
*applåd*
2008-11-26

  Rolfsdotter
Du fångar känslan väldigt väl med dina ord...

Sorgligt att det nog ofta är så, att det mest väsentliga aldrig riktigt vågar ta plats...
2008-11-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
När det är dags att gå
kommer de flesta på
det där innersta
de skulle ha sagt
det, som sig om
hjärtat har lagt
och brunnit
och än en gång
har tillfället försvunnit
utan att man hunnit...
Nästa gång borde man
kanske börja med "jaget"
det vore väl det bästa
förslaget det är ju i livet
man vill ha taget...
2008-11-26

  friheten
Så vacker och sann, den kan vara, det är inte så lätt att öpnna sig, men det här är så bra skriven om det
2008-11-26

  Larz Gustafsson VIP
Enormt starkt!

Själv struntar jag fullständigt i finanskris och matpriser. Förgängliga ting. "Världslig sak", som Karlsson På Taket skulle ha sagt.

Tycker mycket om din dikt!
2008-11-26

  prinscess VIP
ett vackert slut
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius