Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad ska du ge din fru i julklapp

Jag funderar
Vad ska jag köpa för en julklapp till min älskade fru
Jag vet att hon älskar guld och diamanter men plånboken min är alldeles för tunn för det just nu
Det får bli någonting annat
Kanske ett nytt diskställ inslaget i ett vackert tjusigt tomtepaket
Ett paket full med röda tomtar och insnöade renar
Nä det går inte
För gör jag det då kommer hon att bli förbannad

Jag funderar
Jag tänker till
Jag måste försöka att sätta mig in i hennes kläder
Vad är det som hon vill ha
Vad är det som hon vill
Vad ska jag ge henne för att hon ska skratta och bli glad
Kanske en ask av den underbaraste choklad

Han tänker så att det knakar
Man kan verkligen se att han ser förbryllad ut
Man kan se att han står där och skakar
Det är då som han kommer på vad han ska göra
En snille blixt
Han ska baka henne världens godaste kaka
Den kommer bara att smälta i munnen på henne
Och genast kommer han att fråga henne efter att hon har tagit en tugga
hur den smaka
Och det eftersom han hade lagt ner hela sin själ
Stått där och knådat och skakat runt en massa mjöl
När han bakade tänkte han
Nu får det bara inte bli fel?!

Vad ska du ge din fru i julklapp ………..

Ken Cassel
26/11-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-26 14:53



Bookmark and Share


  Blåbäret
*skrattar* ja ett diskställ går fetbort i allafall hoppas jag...
2008-11-26

  Havsbris
jag har ingen fru
men kärlek och tillit
skulle jag alltid ge
även om varje dag ;o)

en kvinna som är
kvinna i mina trakter,
uppskattar alltid känna
ig speciell och unik;
älskad och viktigt...

Ringer någon klocka?
hahahhahha
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel