Alla är vi små eller stora

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla är vi små eller stora




Stjärnor

 

Jag räknar sandkornen

Här på stranden

När jag tröttnat på

Att se palmernas kokosnötter växa

Eller sjöstjärnorna gå förbi

I det genomskinliga strandvattnet

 

Låter den lätta brisen

Få min solhatt att flyga iväg

Med min röda halsduk fladdrande

Långt bort mot uddens vita klippor

Den kan jag hämta sedan!

 




Fri vers av madigan
Läst 269 gånger
Publicerad 2008-11-26 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan