Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen fredag


Jag vill bara skrika
Jag vill bara hoppa högt av glädje för jag vill att alla ska få veta
Jag vill att alla ska förstå att nu är det äntligen helg
Äntligen är det fredag
Två dagars ledighet ifrån mitt jobb
Med humöret högt uppe känns hela livet på topp
För nu kan jag äntligen efter en veckas slit slappna av med en kopp
varm choklad
En kopp varm choklad som värmer mig inombords
gör mig alltid lika glad
Äntligen fredag

Ken Cassel
28/11-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-28 12:29



Bookmark and Share


  anits VIP
Härligt det låter, unnar dig verkligen
lite ledigt och en kopp choklad
2008-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel