Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kräver mer med åren som går



Nuförtiden
krävs så mycket mer
än en bukett blomster
med mitt namn inristat
i stjälken
jag är ledsen älskling
att jag blivit en aning
mer krävande
men det räcker inte med
att bara vara hemma i
5 minuter
pussa min kind
krama min rumpa
säga att du älskar mig
som havets vågor rullar
in mot land
jag är ledsen
men det räcker inte för mig
inte längre
jag är inte 19 längre
kan inte leva på ditt
leénde
hela dagarna långa
längtar inte din kropp
alla timmar som går utan den
bara för att du är den
jag älskar
nej,jag är ledsen
man måste kämpa med åren
emot åren
men jag minns
att det inte var igår vi träffades
minns att det inte var igår
du tog min oskuld
och mina händer skakar inte
vid din blotta anblick
jag är ledsen
nuförtiden
kräver jag mer
ledsen
att jag blivit en aning
mer krävande

nuförtiden



jag är inte 19 längre


men det är ju smickrande att du verkar tro det....




Fri vers av Havanna
Läst 239 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-11-28 14:50



Bookmark and Share


  Blåbäret
underbart, speciellt slutet som fick mig att le...men det kräver sitt jobb, verkligen, från båda hållen dessutom :)
2008-12-02

    Maria Malm
Snyggt slut!
2008-11-29

  Nattljus
Gillar slutet. FINT!
2008-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna