Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har ingen aning om vad jag vill berätta med denna text,jag antar att jag bara ville få skriva av mig


Hur ska världen kunna fortsätta när den står stilla?

Hon tittar ner på spegelbilden
De som brukade vara henne

Hur var hon då?
Hur betedde hon sig?
Mådde hon bra?
Vad kände hon?
Var de bätte än nu?

Hon försöker ta på ytan men allting bara blir suddigt o vågigt och försvinner
Så hon tar tillbaka handen och låter bli att peta på spegelbilden
Men hon fortsätter att betrakta och förundras

Det är då konstigt att man aldrig kan veta hur bra man har de förrän de blir värre...


Hon vet att hon mådde dåligt
Hon vet vad som pågick då

Men de var ändå ingenting än hur de är nu

...Eller är de verkligen någonting?

Allting bara står stilla o slutar hända
Slutar att röra på sig
Stilla...
Världen står stilla
och de kan låta hur underbart som helst
men för henne är de hemskt

Världen skall gå
fortsätta gå
som om ingenting har hänt

men de har de ju,dumma flicka...
De har hänt någonting och du kan inte ändra på de


Hon fortsätter titta på sin spegelbild och försöker att inte ta på ytan
Låta de va
Låta de stå stilla

Ingenting rör sig

och hon kan inte göra något åt de




Fri vers av tRAsSeL
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-28 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tRAsSeL
tRAsSeL