Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Permission Nr 1



Konservburkarna fyller vasken
Äggskalen toaletten
Badkar och soffskarven
Kartan tomt gapande

På dagarna väntar jag dig
Inrullad i hallmattan
Skrikandes på brevbäraren
Tuggar din kvarglömda skarf

Och jag som sa så mycket om allt
Överdrifter om mitt jag
Solen är inte vad den en gång var
De röda trianglarna borta




Fri vers av Jesper Kling
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-29 09:55



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
texten är som ett bortslitet stycke reportage i en gammal tidning som någon hittat vid rivandet av en innervägg för att sätta in ny isolering nu när hemmasnickaren valt att bryta sin egen genom kärleken till fru och barn
2008-12-01

  Dr Jimmy Johansson The 777
-Jesper Kling Har Här Skrivit "Permission Nr 1" Med Bravur-
2008-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan