Även om förr är senare än nu,blir aldrig förr tidigare än senare..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även om förr är senare än nu,blir aldrig förr tidigare än senare...


Ursent

 

Du plockade nötter

Där havet band himlen

Kjolfållens fuktighet

Blev ett segel bland moln

 

Du fångade drömmar

Med håven högt där

Du aldrig letat förut

Du väckte stjärnorna

 

Du somnade trött

Med hand under kind

Drömmar letade hål

I din håv 




Fri vers av madigan
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-29 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan