Egentligen vet jag verkligen" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egentligen vet jag verkligen


INTE

   

Vantarna var lagda

På den bortglömda

Röda mattans minne

 

Evigheten hade ett pris

Okänd för alla som visste

Priset på den kalkylerade byrån

I blått carbon visste bara

Den vars tankar sträckte sig

Bortom närhetens osanning

 

Solen målades alltid gul

Var våra prismor inställda rätt

Var det gula egentligen nått annat

En färg vi ännu inte döpt

 

 




Fri vers av madigan
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-29 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan