Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett adjö.

\"Vad tänker du på?\"
Dunk dunk.
Hammarslagen som slår ner det oundvikliga.
Att skylla ifrån sig är så lätt.
Dropp dropp.
Tårarna som ville lämna mina galna ögons vrår.
Kämpandes mot att släppa ut dem försöker jag spänna upp taggtråden runt mig.
Snälla, hitta inte in!
Snälla, sluta inte försöka!
Dunk dunk.
Du frågar vad jag tänker på.
Jag vaknar ur min dagdröm och känner dina såriga fingertoppar genom tråden.
Fort slår jag bort dem.
\"Inget.\"




Fri vers av MaFilda
Läst 346 gånger
Publicerad 2005-08-15 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MaFilda
MaFilda