Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla ängeln

När du känner dig sådär riktigt nere
När du känner att hela din värld håller på att raseras och gå under
När du verkligen har nått botten
När hela ditt liv hela tiden sätts på test
Ja då är det toppen
Tummarna upp
Aldrig förut har du känt dig så ensam för där sitter du nu med en bira i din ena hand
och i den andra så håller du i en cigarett
För dig själv så håller du en liten fest för just nu så känns hela livet
bara pest
Ja då är det inte lätt
Men var inte orolig för när du mår sådär dåligt kommer det en liten ängel
och hälsar på dig
En liten kvinna med ett stort leende kommer fram till dig
och undrar hur det är med dig
Inte så bra svarar du
Då kramar hon om dig
Kärleken kommer att rädda din dag
Efter den kramen känner du att det kan inte bli sämre än så här
Botten är nådd
Nu får jag allt skärpa till mig och börja simma uppåt igen
Den kärleksfulla kramen ifrån den maskerade lilla ängeln
har nu bara bådat gott

När du känner dig sådär riktigt nere …….

Ken Cassel
2/13-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-02 15:21



Bookmark and Share


  anita VIP
mycket bra skriven. applåder får du av mig.
2008-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel