Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rösterna som egentligen inte finns

Hon låg fridfullt i sängen då de började
Rösterna
och de hände så plötsligt att hon fick panik

dom ropade på henne

och hon blev rädd så hon skakade
skakade och grät
hon ville få tyst på rösterna

Inte ens den hårda och aggressiva musiken hon spelade hjälpte

Psykotisk

Resten av natten spenderade hon med att ligga på golvet i fosterställning tills hon äntligen somnade




Fri vers av tRAsSeL
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-02 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tRAsSeL
tRAsSeL