Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kosmiska orgasmer


Vi korsade varandras
livslinjer brutalt
som vi inte hade
räknat med
Vi älskade
såg in varandra
skrattade och led

Vi förförde
förfördes
kunde inte motstå
Vi berörde
berördes
kunde inte förstå

Jag ville ha dig
och du ville ha mig
Jag klädde av dig
och du klädde av mig

en kväll i april
när våra ögon sa
Jag vill

Din heta kropp så
nära min åh
promiskuösa älskog
Min heta kropp
under din
begärde och tog

vad jag ville ha
vad dina ögon sa

Stegrande hetta
våra kroppar så tunga
och ändå så lätta

Dina händer som
smekte eldar över
min villiga hud
fick mig att skaka
böna och be till gud

Hudlösa kroppar som
föll över och in i
varandra
ut och in ur glöden
fortsätter de att
vandra

I svaga ögonblick
är jag villig att utplånas
av stunderna vi fick
I starka stunder
är jag villig att utplåna
ögonblicken vi fick

Men hur raderar man
alla minnen
som förfört och berört
alla sinnen

Hur blir jag av med
doften av din parfym
som sitter överallt och
skruvar upp min hetta
på högsta volym

Hur blir jag av med
känslan av dina händer
minnen som tar mig
till avlägsna aldrig
förr sedda länder

Hur raderar jag minnet
av kosmiska orgasmers
heta vibrerande explosioner
som slet itu mig i molekyler
atomer och joner









Fri vers av SeXara
Läst 518 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-12-03 13:58



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Härligt...!!

( reserverar mej endast mot orden "promiskiösa älskog"...
...för de är inte i samklang med med min övriga upplevelse av denna glödande fullblodserotiska sköna dikt )
2009-02-25

  Cosmic Johanna
Vilken hetta, det brinner av pennans glöd!

Detta måste bokmärkas...

gillar titeln.

här finns glöd som sprider sig.

Applåder!
2009-02-23

  kissmequick
så vacker kärlek
och så bra flyt
rim och allt..

underbar!
men bara en fråga
(efter ..i svaga ögonblick
och starka stunder..)
varför inte acceptera
det svaga
istället för att utplåna..

kosmisk orgasm
överjordlig, evig..
kommer ju igen
eller..?

tack för en jättefin dikt!
2008-12-19

  horsepower
det är något som man tar med sig till sitt hjärta och låter det
potioneras ut i små doser
2008-12-05

  Nova-Liv
Det som är upplevt i samklang är skrivet i tiden. går inte att radera.
2008-12-03

    ej medlem längre
Hur väl kan man formulera en stund av hetta, passion och kärlek.. Ja, du kan på det yttersta formulera dis så väl att man håller andan på andra sidan skärmen..
Totalt storslaget och jag bugar mig för dig..
Applåder och bokmärkning.
Kram Cissie
2008-12-03
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara