Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krigszon Nr 10



Morgonen efter stod husen tomma
Krutröken låg tjock ut på det nertrampade fältet
Och världen låg orörlig under våra fötter

Dag efter dag klänger vi oss fast
Försöker bibehålla det som är
Drömmarna vi inte längre kan nå




Fri vers av Jesper Kling
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-03 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan