Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känns tyvärr långt borta,här i Blekinge. =(


Vit längtan



Kring
vita löv
färgade av
vinterns kyliga
andedräkt
små lätta
luftiga flingor
singlandes ner
från himlens
pudervita moln
glittrande stänk
frostiga strån
isiga blänkande tappar
längs hustakens kanter
knastrande pösigt
täcke
allabasterblekt
pärlemorstankar
andedräkt som hänger
i luften
dimmar ögonen disiga
suddar blicken vinterrusig
morgon står still
isig tystnad
innan världen vaknar
lämnar avtryck i själ
lämnar fotsteg bakom
att någon
var här
knastret som ekar
än

Där

kring
vita löv
färgade av
vinterns kyliga
andedräkt
små lätta
luftiga flingor
singlandes ner

vill jag vara




Fri vers av Havanna
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-03 21:49



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Gillar verkligen! Det vackra vinterlandskapet förmedlar du så bra. Man blir andäktig.
2008-12-06

  Njord
en här gillar ju jag förstår som är den lilla flickan som blir så lycklig av snö.
Men i SKåne snöar det i höglänt terräng.
2008-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna