Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om imorgon dagen inte finns

är det lika så bra att jag lever ut här och nu innan det är för sent
då det inte finns någon tid att ångra sig
Så det är lika bra att jag älskar varenda ögonblick som jag får uppleva
Som jag får vara med om
Så nu finns det ingen tid att förlora
Man blir ju inte yngre direkt
Så det är bara att ta och älska allt det dåliga och det goda
som man får vara med om
i sitt liv

Om imorgon dagen inte finns ……..

Ken Cassel
4/12-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-04 15:40



Bookmark and Share


  Lotti
mmm viist skönt om man alltid kunde få vara i den känslan....
att få leva livet fullt ut.....
2008-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel