Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mord,våldtäckt & du skriver poesi om kallt kaffe...

avklädd i snön
blodet färgar de vita till rött
livmodern fryser till is bredvid henne
födsel,våldtäckt
båda
av läkaren

krossad skalle där
innehållet bildar ett spår
till din dörr, till din mun
mord,kannibalism
båda
av läkaren

och du skriver poesi
om en missad buss
eller glömt kaffe
påhittad lidelse
enbart
av dig




Fri vers av Skäl till själ
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-04 18:42



Bookmark and Share


  Blumma.
Hahaha! Ja du har en poäng, om man inte tar det på fullaste allvar ;)
2008-12-12

  Regular
bra tankeställare
2008-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Skäl till själ
Skäl till själ