Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag söker ljuset

Ljuset i tunneln
det söker jag,
likt en famlande, ramlande hobbit
i Dimmiga Bergens mörker.




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 310 gånger
Publicerad 2008-12-04 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson