Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konfrontation (gillar du det du ser?)

 

 

          strövar
sparkar snöflingor och
  söndertrasade 
löv fastnar under skon
     (i smutsen vilar egen spegelbild)




Fri vers av LadyFool
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-04 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LadyFool