Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om allt

tänk vad fel jag hade

om allt

tänk om vi kunde börja om

med allt

tänk ifall vi fortfarande kunde prata med varandra

igen

som alltid fanns du där i vått och torrt
men våran tid är slut nu, det vet vi båda två.

tänk om jag skrev en dikt till dig

för allt

förlåt...




Fri vers av Furie
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-05 09:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ibland kan man uppleva ett behov av att sammanfatta allt i den ultimata, optimala dikten.
Givetvis låter det sig inte göras. Men sökandet går vidare. Och framalstrar konst.
2008-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Furie
Furie