Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmannen

Du sökte bilden av en man
den du så i drömmen skapat
En egen vilja istället du fann
kändes nog lite barskrapat

I drömmen han var ditt eget välv
följde så lätt din planer
För i denna han inte tänkte själv
precis som i dina romaner

Men sanningen visade på något annat
rasande, vred och bitter blev du
Känsla av lurad sa: lämna mig nu
om han ändå ditt innersta anammat
Du glömde visst att visa han hur
Kanske han då också stannat

Istället så lätt de tu slets itu
Nu drömmer du om någon annan




Fri vers av Regular
Läst 337 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-12-07 03:02



Bookmark and Share


    Petro Nella
riktigt bra
2008-12-07

  Mr Lindemann VIP
Ja, en liten desillussionerad text som när melankolin inom oss
2008-12-07

    ej medlem längre
Bra skrivet, men nog skulle jag vilja ha någon som tänkte själv...
2008-12-07

    Bodil Sandberg
Ja så det kan bli..man sina drömmar trår..men ödet rår

excellento diktat med snygga rim!!
2008-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular