Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag - Dominant? Nääee...

 

 

finge jag spika fast dig
lodrätt som vågrätt
så jag alltid hade dig här
skulle jag nyttja dig
fullständigt
och skoningslöst

det vet du

jag skulle
leka med din kropp
kyssa dig kippande andlös
snusa mig fram längs dina nackhår
nafsa hårt i dina bröstvårtor
leka med din kropps behåring
antagligen tillfoga lite smärta

           *

finge jag binda upp dig
så du var mig helt utlämnad
skulle jag bruka dig
nyttja allt som är du
njutningsfullt
och maktgalet

det vet du

jag skulle
röra vid varje del av dig
kyssa dig än djupare
slicka i mig alla dina smaker
smeka dig tills du darrar
suga dig slak och ren
tills smärtan sakta klingar bort

jag skulle framförallt bruka dig

det
vet du

så se till att vara redo
för det är jag...

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 332 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-12-16 17:39



Bookmark and Share


  micke marin
Jösses! Ger en ny klang till ordet brukare! :)
2008-12-29

    Erika H
*ler*
och njuter av tonen i din text
befriande lekfull och öppet varm
sväng runt och smaka av livet
smaka och lek
njut och le

härligt!
2008-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol