Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krigszon Nr 12: 1 och 2



Alla spelade sina roller
Ändå uteblev ovationerna

Morgonen efter var scenen riven
Dekoren utplånad

Kvar är nu bara de döda
Alla de som inte längre fick plats

Livlöst trängs vi med liken
I graven som nu är vårt hem

* * *
Skall föreställningen gå för fulla hus
Måste de ha hjältar
Mördare som skriker i natten

Annars blir det inget betalt




Fri vers av Jesper Kling
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-08 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan