Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den naivaste av fundamentalister


...måste nog ändå vara Gud



















...ty Han tror fortfarande på oss människor




Fri vers av Regular
Läst 269 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-12-09 12:23



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Att vara naiv:) eftersträvansvärd .
Att tro i människan inuti människorna
ja, det också:)

Tack för tankestunden! *applåd*

Ja, du. . .
2008-12-09

    Melona
och vem säger att h*n gör det?!
2008-12-09

  Angeldust
*s* tror du han gör det ?? :-s kram sunny
2008-12-09

  Svartsilver
Hahaha så underbart bra!
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular