Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev Nr 2



Hon gräver sina gropar
Vid staketet slutar vår enhet
Vårt barn som inget ser
Gömmer sig bakom träd och buskar

Hon gräver sina tunnlar
Under minfältet på nejden
Vårt barn som inget hör
Rensar täppan med splittrat hjärta




Fri vers av Jesper Kling
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-09 21:09



Bookmark and Share


    deb8
Den här ger mig en klaostrofisk känsla, nånstans bortom kommunikation. Mycket sorg och effektivt med barnet som är det oskyldiga och utsatta i hela dramat..snyggt!
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan