Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midvintertårar










en sörjande änka

i stadens artificiella glimmer


varje klänning

en sorgedräkt


färgglada mönster förblir


monokroma


inför mina svartnande ögon



en ensam bortlovad prinsessa

på en bal


med tornande, tomma hus

i frack runtomkring


midvintertårar fälls


på terassen






i längtan efter dina isblå ögon











Fri vers av Plumflower
Läst 355 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-11 17:21



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vacker..lite gåtfull, magisk...med dragkraft
2008-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower