Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt...



Allt jag ser

Allt jag hör

är din röst,

din blick,

ditt skratt

Du har ögon

som berusar en natt.

Så jag väntar,

jag väntar,

om tiden vill ifatt...



Vart finns du??




Övriga genrer av *Yezze*
Läst 439 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-11 18:39



Bookmark and Share


  Glensan
Här är jag hihihihi
2009-06-24

    FinnRaggarn
Yezzes då ,i raggarbilen,..........
2009-02-12

    Mr.painter
Aaaaaaaaa det är jo jaaaag hihi

Bra text
2008-12-13

  Svartsilver
han kommer snart ska du se!!!!
2008-12-12
  > Nästa text
< Föregående

*Yezze*
*Yezze*