Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På berget

Högt ovan molnen står jag,
långt om länge får jag,
höra de väna ljuden,
från hon i skönhetsskruden,
hon jag älskar allra högst,
hon jag älskar i min höst
som komma oförväget till mig,
och jag skall vandra till dig,
där i mörkret under berget,
min kärlek till dig känns i märgen...




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 209 gånger
Publicerad 2008-12-12 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson